Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 23 januari 2009

AED i samarbete med MKEK

Trots svaga tider kommer Alvesta Electronic Development - AED att förstärka på produktutvecklingssidan genom ett samarbete med MK Elektronikkonsult – MKEK.
Genom samarbetet kommer AED att kunna erbjuda att driva de delar i utvecklingsfasen som kunderna önskar. Första projektet kommer att handla om ett överlastskydd till lyftverktyg där MKEK kommer att stå för huvuddelen av konstruktionsarbetet.

AED kommer att bistå med CAD-hjälp och komponentval vid produktionsstart. ”Att samarbeta med externa produktutvecklare är givetvis inget nytt, det nya är att vi kommer att sammarbeta mer på djupet i tidigare skede. Fördelen för kunden är att han kan se oss som en enhet. Att ha projektet hos ett separat utvecklingsbolag gör att den för utveckling krymper”, meddelar man på AED.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1