Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 06 februari 2009

Capinor stärker organisationen i Kina

Capinor stärker kvaliteten i sin organisation genom utbildning och nyanställning.
Från och med februari 2009 har Capinor anställt David Shen vid sitt kontor i Kina. David har en bred erfarenhet och utbildning inom mönsterkortsbranschen. Nyanställningen syftar främst till att säkra kundernas mönsterkortskvalitet genom att följa upp fabrikernas processer och förebyggande åtgärder. Detta räknar Capinor kommer att tillföra tillverkarna den mönsterkortskompetens som redan finns hos Capinor genom att ha kvalitetskunnigt eget folk på plats. På så sätt bidrar det till att lyfta producenterna i Kina ytterligare mot skandinaviska krav och förväntningar.

Utöver detta har Capinor, i kölvattnet av Esbjörn Johanssons utbildning som Certified IPC Trainer (CIT), också sett behovet av att utbilda CAM- och kvalitetspersonal så att dessa nu är Certified IPC Application Specialists (CIS). Ytterligare anställda inom Capinor kommer också genomgå CIS-certifiering under 2009.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1