Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 14 september 2001

Valtech sluter avtal med Ericsson

Avtalet som har slutits med Ericssons affÀrsenhet för mobila tjÀnster omfattar systemutveckling och arkitekturarbete för Ericssons mobila portallösning WISE Portal.
Att teckna ett ramavtal med Ericsson i en tid dÄ konsulterna har det tufft Àr en fjÀder i hatten, sÀger Anders NÀslund, vd för Valtech Sverige.

Ericsson utvecklar just nu en portal, WISE Portal, för mobilteleoperatörer. Via portalen kommer operatörerna att kunna erbjuda sina kunder tjÀnster inom bÄde service och underhÄllning. Den stora fördelen för operatörerna Àr att de kan tillhandahÄlla IP-baserade tjÀnster via vilken Internetuppkopplad terminal som helst. WISE Portal ger en sömlös integration av WAP och Internet.

Ramavtalet gĂ€ller i första hand utvecklingen av plattformen och arkitekturen men pĂ„ sikt Ă€ven integrationsarbetet mot nya operatörer, sĂ€ger Hans Östblom, Business Development Manager, Valtech Sverige.

Avtalet som löper Ärsvis kan som mest komma att sysselsÀtta upp till 10 konsulter. Avtalet omfattar förutom systemutveckling och arkitekturarbete, projektledning, design, programmering, interaktionsdesign, testning och affÀrsutveckling.

Om Valtech
Valtech Àr ett internationellt konsultbolag specialiserat pÄ strategiska lösningar för digital verksamhetsutveckling och e-handel.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-05 15:01 V11.10.4-1