Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 10 februari 2009

Intelligent Machines Stockholm växer

Intelligen Machines Stockholm AB (IM) har utökat sin verksamhet i och med skapandet av dotterbolaget Street Smart Equipment AB dÀr IM har ett 50% Àgande. Det nya bolaget skall Àgna sig Ät automatisering av produkter inom vÀgunderhÄll och vÀgproduktion.
IM har sedan starten 2004 vÀxt organiskt och hade under 2008 en omsÀttning pÄ strax under 6 miljoner kronor. IM Àr ett teknologiföretag med inriktning pÄ utveckling av intelligenta maskiner och servicerobotik. Bolaget utvecklar bÄde egna produkter och hjÀlper andra företag med att göra deras produkter autonoma. Genom IM:s nÀra samarbete med KTH (CAS) har bolaget tillgÄng till det senaste inom forskningsvÀrlden, speciellt nÀr det gÀller navigering och positionering. IM har redan tagit fram flera produkter, vilket har varit möjligt genom de gedigna kunskaper som finns i bolaget nÀr det gÀller att förverkliga en idé till en fÀrdig produkt för serietillverkning.

Bolagets VD, Per Ljunggren, har mĂ„nga Ă„rs erfaren av produktutveckling frĂ„n Electrolux och som VD för e2 Home. Per Ljunggren ser ljust pĂ„ framtiden trots den annalkande lĂ„gkonjunkturen: ”Det finns alltid behov av företag som vĂ„rt som kan utveckla komplicerade produkter till en rimlig kostnad med hög kvalitĂ©.”
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2