Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 13 februari 2009

Genombrott för Multi-Teknik i Baltikum

Multi-Tekniks nybildade dotterbolag i Litauen, PCB Baltic UAB har under hösten och vintern fÄtt flera stora genombrottsorder frÄn OEM- och kontraktstillverkare i Baltikum.
PCB Baltics operativa chef och General Manager Rytis Cerniauskas meddelar till evertiq att bolaget fĂ„tt ett flertal vad de kallar genombrottsorder. De Ă€r av karaktĂ€ren att de strĂ€cker sig över flera Ă„r och har ett samlat vĂ€rde pĂ„ över €700.000.

"Multi-Tekniks och PCB Baltics engagemang i Baltikum och Vitryssland börjar ge resultat tack vare hĂ„rt arbete och ett bra tĂ„lamod. Vi fick mĂ„nga nya kunder under 2008 och rĂ€knar vi med en försĂ€ljning i regionen pĂ„ ca €1.000.000 under 2009" sĂ€ger Multi-Tekniks VD Patrik Johansson.

Att resultatet kommit relativt fort förklarar Rytis Cerniauskas med att marknaden lÀnge saknat en fullgod mönsterkortleverantör. Inte minst har ocksÄ synergieffekterna med Multi-Teknik gett oss ett vÀl fungerande leverantörsnÀt och en befintlig logistik- och kvalitetslösning som hanteras av Multi-Tekniks kinesiska företag i Shenzhen avslutar Rytis Cerniauskas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1