Elektronikproduktion | 19 februari 2009

Mindre att göra på Autoliv Electronics i Motala

Autoliv Electronics ser ännu ingen stabilitet på marknaden och de befarar ett fortsatt tapp under de nästkommande månaderna.
Camilla Egberth IF Metalls klubbordförande på Autoliv Electronics säger att det inte ligger något varsel hos bolaget just nu, men att det är det mindre att göra nu.

I september förra året varslade Autoliv Electronics 30 tjänstemän och förhandlingar med facket är i sitt slutskede. VD Leif Lundberg på Autoliv Electronics i Motala meddelar till Corren att det inte kommer fler varsel under den närmaste tiden. Han säger också att Autoliv Electronics ännu inte sett någon stabilitet och att de befarar ett fortsatt tapp under de nästkommande månaderna.

Istället för varsla personal tittar Autoliv Electronics på möjligheter att utbilda personalen, för att sedan kunna vara redo när konjunkturen vänder.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-25 09:38 V9.6.1-1