Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 19 februari 2009

MultiQ får stororder från norska spelmarknaden

MultiQ har fått en order på runt 4 miljoner kronor från ett norskt spelbolag. Ordern kommer att levereras under första halvåret 2009.
MultiQ har fått ännu en order från spel- och lotteribranschen. Ett norskt spelbolag har lagt en order på bildskärmar som ska vara klara för leverans första halvåret 2009. Ordern är värd runt 4 miljoner kronor. Med denna order har MultiQ totalt levererat ungefär1500 bildskärmar till det norska spelbolaget.

- Vi har levererat till denna kund förut och vet att de ställer oerhört höga krav, säger Anders Laurin, VD på MultiQ. Därför är vi extra stolta över det fortsatta förtroendet och att vi får fortsätta att förse dem med våra bildskärmar.

Även en av Sveriges mest kända internationella detaljhandelskedjor, som redan är kund hos MultiQ, har under första kvartalet lagt flera nya orders hos MultiQ, via partners. Ordrarna är värda drygt 2 miljoner kronor totalt och leverans sker under första halvåret 2009. MultiQ har sedan 2002 levererat bildskärmar till kundens butiker i hela världen.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2