Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 20 februari 2009

Polyamp i samarbete med Thales

Svenska Polyamp kommer i samarbete med brittiska försvarselektronikkoncernen Thales att leverera magnetmindskydd till tvÄ litauiska minröjningsfartyg.
Thales sjöfartsdivision Naval slöt under november 2008 ett avtal med regeringen i Litauen om Upprustning och försÀljning av tvÄ Àldre fartyg till Litauen. Polyamp kommer att leverera de avancerade magnetmindskydd som installeras i de bÄda fartygen. Förenklat sÄ innebÀr det att man strömförsörjer och styr kraften för de kablar som finns installerade innanför skrovet samt runt fartygens motorer och andra större maskiner. Detta gör man för att reducera fartygens magnetiska signaturer som i annat fall kan anvÀndas av olika undervattensbaserade vapen.

Det rĂ„der goda tider hos Polyamp just nu. Företaget expanderar bĂ„de pĂ„ nya marknader utomlands och inom Sverige. Vidare bygger man ut sin produktionsyta i Åtvidaberg. Detta för att fĂ„ en bĂ€ttre arbetsmiljö, förbĂ€ttra flödet inom produktionen samt korta ledtider. Dessutom tillverkas materiel för sin militĂ€ra division numera i Åtvidaberg. Kontoren kommer ocksĂ„ att fĂ„ ett bĂ€ttre och mer praktiskt utseende.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1