Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 25 februari 2009

Fabec rekonstrueras

Kontraktstillverkaren Fabec har inlett en rekonstruktion samtidigt som man ligger mitt uppe i förhandlingar om ett samgående med EDC. Rekonstruktionen förväntas dock inte förskjuta tidsramen för samgåendet.
Vad som händer nu är att en rekonstruktör utses till Fabec. Rekonstruktören kommer att titta på hur rekonstruktionen ska skötas. Detta är i ett tidigt skede och det är därför oklart hur mycket Fabecs fordringsägare kommer att få betalt och ifrån vilken plånbok.

Fabec ligger som evertiq tidigare meddelat om i förhandlingar om ett samgående med konkurrerande kontraktstillverkaren EDC. ”Tanken är att vi ska skapa en koncern med ett moderbolag som har två dotterbolag varav det ena är EDC och det andra är Fabec, meddelar Olle Hulteberg, VD EDC till evertiq. Vad som händer nu angående samgåendet är att man förändrar förutsättningarna för detta enligt Olle Hulteberg. Diskussioner och dialog mellan Fabec och EDC fortgår och Olle Hulteberg ställer sig positiv till att klara den ursprungliga tidsramen om att konkretisera samgåendet till i mitten av mars 2009.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-05-11 10:46 V9.5.4-1