Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 25 februari 2009

Fabec rekonstrueras

Kontraktstillverkaren Fabec har inlett en rekonstruktion samtidigt som man ligger mitt uppe i förhandlingar om ett samgÄende med EDC. Rekonstruktionen förvÀntas dock inte förskjuta tidsramen för samgÄendet.
Vad som hÀnder nu Àr att en rekonstruktör utses till Fabec. Rekonstruktören kommer att titta pÄ hur rekonstruktionen ska skötas. Detta Àr i ett tidigt skede och det Àr dÀrför oklart hur mycket Fabecs fordringsÀgare kommer att fÄ betalt och ifrÄn vilken plÄnbok.

Fabec ligger som evertiq tidigare meddelat om i förhandlingar om ett samgĂ„ende med konkurrerande kontraktstillverkaren EDC. ”Tanken Ă€r att vi ska skapa en koncern med ett moderbolag som har tvĂ„ dotterbolag varav det ena Ă€r EDC och det andra Ă€r Fabec, meddelar Olle Hulteberg, VD EDC till evertiq. Vad som hĂ€nder nu angĂ„ende samgĂ„endet Ă€r att man förĂ€ndrar förutsĂ€ttningarna för detta enligt Olle Hulteberg. Diskussioner och dialog mellan Fabec och EDC fortgĂ„r och Olle Hulteberg stĂ€ller sig positiv till att klara den ursprungliga tidsramen om att konkretisera samgĂ„endet till i mitten av mars 2009.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1