Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 20 september 2001

Order på 60 000 C-Pennor

C Technologies tar order i Asien - koreanska Fusion Road öppnar ny stor marknad för C-Pen.
Den erhållna ordern omfattar 60 000 C-Pen för leverans inom sex månader.
"Samarbetet med Fusion Road är det första partnerskapet i linje med C Technologies satsning att inrikta försäljningen av C-Pen mot stora marknader med lönsamma försäljningskanaler. Asien är en viktig marknad för oss och Fusion Road är redan etablerat med flera välkända kunder som HI-Mart, LG Home Shopping och Amway", säger Mats Lindoff, koncernchef C Technologies AB.

Anpassningen av pennan för att kunna läsa och visa koreanska tecken (hangul) görs i samarbete mellan C Technologies och Fusion Road. Ett engelskt-koreanskt lexikon avsett för den nya pennan tas också fram.

I enlighet med det ingångna avtalet kommer C Technologies att leverera enbart själva pennan. Marknadsföring, försäljning, förpackning, distribution och support ombesörjer Fusion Road i Korea.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-25 19:10 V11.1.0-1