Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 01 april 2009

Orbit One ställer ut i Moskva

Som den enda skandinaviska kontraktstillverkaren av elektronik, kommer svenska Orbit One att stÀlla ut pÄ den ryska elektronikmÀssan ExpoElectronica i Moskva.
ExpoElectronica Ă€r den största elektronikmĂ€ssan i Ryssland och Östeuropa. MĂ€ssan riktar sig frĂ€mst mot företag inom elektronikkomponenter och teknisk utrustning. NĂ€r ExpoElectronica gick av stapeln förra Ă„ret besöktes mĂ€ssan av över 20 000 personer.

– Det hĂ€r Ă€r nĂ€sta steg i vĂ„r strategi som gĂ„r ut pĂ„ att Ă€ven aktivt bearbeta den lokala ryska marknaden och inte bara se vĂ„r ryska enhet som en enhet för lĂ„gkostnadsproduktion. Vi ser stora möjligheter att expandera pĂ„ den vĂ€xande ryska marknaden. DĂ€rför Ă€r ExpoElectronics en viktig kanal för vĂ„r försĂ€ljning och marknadsföring, berĂ€ttar ekonomichef och delĂ€garen i Orbit One Mats Johansson.

Sedan början pÄ 2000-talet, dÄ kontraktstillverkning knappt existerade i Ryssland, har företagen inom kontraktstillverkning vuxit i inflytande. Inom de nÀrmaste Ären förutspÄs en snabb utveckling av marknaden.

– NĂ€r vi etablerade oss i Ryssland, var vi den första kontraktstillverkaren av elektronik i Kaliningrad. VĂ„r moderna fabrik, som fokuserar pĂ„ kretskortstillverkning och enhetsmontering, kommer nu Ă€ven att fungera som vĂ„r bas för bearbetning av den lokala ryska marknaden. HĂ€r finns teknisk kompetens, sprĂ„kkunskaper och gedigen erfarenhet av
affÀrer i Ryssland. Fabriken i Kaliningrad blir alltsÄ en perfekt utgÄngspunkt för vÄr verksamhet hÀr, avslutar Mats Johansson.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-2