Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 20 september 2001

Även Hi3G tilldelas UMTS licens i Danmark

Den danska regeringen annonserade idag att Hi3G Denmark ApS, ett helÀgt dotterbolag till Hi3G Access AB, har tilldelats en av fyra licencer för att lansera UMTS tjÀnster i Danmark.
Detta gör det möjligt för Hi3G att erbjuda den danska befolkningen vÀrldsledande mobila multimedia tjÀnster.

Genom att driva utvecklingen av mobila bredbanstjÀnster kommer Hi3G att fÄ en ledande position pÄ denna nya marknad. Hi3Gs strategi Àr att erbjuda de mest attraktiva och innovativa tjÀnsterna över bolagets nÀtverk i Sverige och Danmark.

- Hi3G kommer att tillföra den danska marknaden ett starkt 3G erbjudande. Vi Àr fokuserade enbart pÄ den nya tekniken och Àr övertygade att 3G kommer att innebÀra en grundlÀggande förÀndring i vÄra kommunikationsmönster. Genom att kombinera avancerade datatjÀnster med mobilitet blir 3G ett nytt medium, för anvÀndning pÄ arbetet och pÄ fritiden, sÀger Chris Bannister, VD pÄ Hi3G.

Hi3Gs kunderbjudande i Sverige och Danmark kommer att stĂ€rkas av kunskapsutbyte och samarbete inom nĂ€tverket av Hutchison Whampoa företag som har 3G licenser i Australien, Italien, Storbrittanien och Österrike.
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2