Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 21 september 2001

ISEC tecknar samarbetsavtal med Machinery OY

ISEC Intelligent Security AB har skrivit avtal med ISEC tecknar samarbetsavtal med Machinery OY, ett av Finlands största och mest vÀlrenommerade privatÀgda företag med mer Àn 200 anstÀllda och en omsÀttning pÄ 350 miljoner FIM (2000)
Machinery OY har bedrivit verksamhet under mer Àn 90 Är. Företaget har en stor del av försÀljningen inom sÀkerhetsomrÄdet till industrin och den statliga sektorn. "Vi Àr mycket nöjda med att ha funnit en partner i vÄrt vÀstra grannland. Jag vet att dessa produkter kommer att bli en succé i Finland och den Baltiska regionen" sÀger Jarmo Kosamo, chef för affÀrsomrÄde SÀkerhet och Elektronik, Machinery OY. www.machinery.fi

Avtalet innebÀr att Machinery Oy kommer i Finland, Estland, Litauen, Lettland och Ryssland att marknadsföra och installera ISECs fulla produktsortiment inom audiovisuell övervakning med betoning pÄ de avancerade videovÀxelsystemen IVS 3000, IVS Compact och processövervakningssystemet AVISS. Machinery OY kommer att presentera ISECs produkter pÄ FINNSEC mÀssan i Helsingfors den 18-20 oktober.

För ISEC innebÀr avtalet att arbetet med att selektivt nÀrma sig olika partners och skapa allianser givit resultat i vÄra östra grannlÀnder. Genom avtalet skapas ocksÄ en plattform för vidare expansion.

" Machinery OY Àr en av de största aktörerna inom branschen i Finland, Baltikum och Ryssland. Genom att Machinery OY byter till ISEC som leverantör av audiovisuella system bevisas ocksÄ att de avancerade videovÀxelsystemen IVS och AVISS har en stor marknad Àven utanför Sveriges grÀnser. ISEC ser stora möjligheter i samarbetet med Machinery OY, " sÀger Jan-Erik Malm, Marknadschef, ISEC Intelligent Security AB.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2