Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 26 september 2001

Europolitan Vodafone och Nordic Alarm i samarbete

Europolitan Vodafone tecknade nyligen ett avtal med Nordic Alarm AB i syfte att gemensamt utveckla trÄdlösa larmkommunikationslösningar
Samarbetet kommer att ge personer en möjlighet att skapa trygga hem och företag pÄ ett enkelt och effektivt sÀtt. Europolitan Vodafone och Nordic Alarm har arbetat tillsammans en lÀngre tid och har nu valt att formalisera arbetet. Lanseringen av de första produkterna sker redan i höst.

De tvÄ företagen kommer tillsammans att utveckla produkter med inriktning mot skydd av utrustning, personligt skydd för individen och skydd av information. Vid inbrott Àr det vanligt att förövarna exempelvis klipper av telefonledningen och samarbetet kommer dÀrför att fokusera pÄ framtagandet av trÄdlösa larmlösningar.erbjuda marknaden intressanta produkter, avslutar Mikael Frostenson.

- Europolitan Vodafone Àr en idealisk partner för oss genom sin ledande position inom trÄdlösa kommunikationslösningar och vi ser fram emot ett spÀnnande samarbete, sÀger Jens Lennen, VD för Nordic Alarm.

Nordic Alarm AB skyddar materiella och immateriella tillgÄngar genom att erbjuda intelligenta sÀkerhetssystem som integrerar inbrottsskydd, tilltrÀdesskydd, övervakning och personskydd. Egen utveckling av intelligenta produkter och system med stort IT-innehÄll har gett Nordic Alarm en unik position pÄ sÀkerhetsmarknaden. Företaget Àr en av de ledande leverantörerna av högsÀkerhetssytem i Sverige
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2