Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 27 september 2001

ABNW levererar GISMO till Finland

A Brand New World i samarbete med finska Mobile World Communications för distribution av GISMO Communicator.
ABNW inleder samarbete med finska Mobile World Communications (MWC) för distribution av den trÄdlösa terminalen GISMO. Leveranser till Finland kommer att starta omgÄende och MWC rÀknar med en omedelbar positiv respons frÄn den finska marknaden. Compaqs iPAQ har ett stort genomslag i Finland vilket pÄverkar försÀljningen av GISMO som Àr utvecklad för denna. Ett antal större decentraliserade företag har redan visat intresse för att anvÀnda produkten i sina IT-system.

"ABNWs produkt erbjuder en kommunikationslösning som tÀcker de krav mÄnga större företag efterlyser bÄde idag och inför framtiden. Samarbetet Àr en milstolpe för MWC och vi har stora förvÀntningar pÄ den finska marknaden, dÀr vi nu erbjuder ett unikt trÄdlöst multiverktyg", sÀger Matti Onnelainen, VD för Mobile World Communication Oy Ltd., i ett pressmeddelande.

GISMO Communicator ger anvÀndaren trÄdlös, mobil tillgÄng till Internet, intranÀt, e-post, synkronisering, tunnklientfunktionalitet samt datakommunikation och telefoni. Terminalen bygger pÄ en kombination av WLAN, GPRS och GSM och Àr utformad för Compaqs handdator iPAQ.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2