Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 01 oktober 2001

Sista ordet inte sagt hos Cromtryck

Produktionen hos Cromtryck fortlöper i 3 veckor till. Nu Àr det bara ett mirakel som kan rÀdda företaget.
Detta meddelar Cromtrycks VD, Christer Nilsson, till evertiq. All ordermottagning Àr nu stÀngd. Nu gÀller det att fÄ ut de lagda bestÀllningarna till kunderna i tid. Maskinparken leasas i 2-3 veckor till, sedan bjuds de ut till intresserade köpare. Christer sÀger att bud redan har lagts pÄ delar av maskinparken men hÀnvisar till konkursförvaltaren för mer information. "Men Ànnu Àr inte sista ordet sagt" sÀger Christer, "det finns fortfarande möjlighter till att saker och ting kan lösa sig, Àven om de Àr mycket smÄ".

"FinansiÀrerna av Cromtryck har inte varit sÀrskilt Àrliga, de lovar en sak och gÄr sedan bakom ryggen" sÀger Christer som i nulÀget inte vill gÄ in pÄ nÄgra nÀrmare detaljer. Men att det har pÄgÄtt ett orent spel kring Cromtryck Àr helt klart.

Vad gÀller miljöinspektionens intresse sÄ Àr det enligt lag alltid sista hyresgÀsten som Àr ansvarig för det skick fastigheten befinner sig i. Detta gÀller Àven för de tidigare hyresgÀster som har befunnit sig i samma fastighet. Det Àr alltsÄ inte frÄgan om nÄgon granskning av Cromtrycks utslÀpp. Christer försÀkrar att de har gjort vattenprover som tyder pÄ att det inte finns nÄgot behov av miljösanering.

Crister Nilsson börjar from den 1 Oktober som kvalitetansvarig hos konkurrenten Teltex.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1