Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mjukvara | 28 september 2001

Bluetoothsamarbete

Atmel och BlueGiga Technologies har startat ett samarbete för att kunna erbjuda kompletta plattformar för trÄdlös kommunikation med hjÀlp av Atmels Bluetooth-basband och SoC-teknologier
BlueGigas lösningar förser OEM-företagen med kompletta byggblock för att addera trÄdlös uppkoppling för inbÀddade system och utrustning.
Atmels basbandscontroller stödjer grĂ€nssnitten PCMCIA, USB och UART, Ă€r V1.1-certifierade och stödjer alla Bluetooth-funktioner, som piconet, scatternet, master/slave-omkopplare, energisparmoder och datahastigheter över 700 kilobit per sekund. Även röstapplikationer stöds genom extern röst-codec.
BlueGigas plattform för trÄdlös fjÀrraccess (Wireless Remote Access Platform, WRAP) klarar att köra alla nödvÀndiga protokoll och applikationsmjukvaror, vilket Àr tÀnkt att kunna minska kostnader och tid-till-marknad för OEM-företag. De ger möjlighet till tre nivÄer av interaktion: mÀnniska-maskin, maskin-maskin och maskin-nÀtverk.
Plattformen klarar Àven att lÀnka Bluetooth till flera andra teknologier som Ethernet, TCP/IP och Linux. KÀlla Elektronik i Norden
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2