Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mjukvara | 28 september 2001

Bluetoothsamarbete

Atmel och BlueGiga Technologies har startat ett samarbete för att kunna erbjuda kompletta plattformar för trådlös kommunikation med hjälp av Atmels Bluetooth-basband och SoC-teknologier
BlueGigas lösningar förser OEM-företagen med kompletta byggblock för att addera trådlös uppkoppling för inbäddade system och utrustning.
Atmels basbandscontroller stödjer gränssnitten PCMCIA, USB och UART, är V1.1-certifierade och stödjer alla Bluetooth-funktioner, som piconet, scatternet, master/slave-omkopplare, energisparmoder och datahastigheter över 700 kilobit per sekund. Även röstapplikationer stöds genom extern röst-codec.
BlueGigas plattform för trådlös fjärraccess (Wireless Remote Access Platform, WRAP) klarar att köra alla nödvändiga protokoll och applikationsmjukvaror, vilket är tänkt att kunna minska kostnader och tid-till-marknad för OEM-företag. De ger möjlighet till tre nivåer av interaktion: människa-maskin, maskin-maskin och maskin-nätverk.
Plattformen klarar även att länka Bluetooth till flera andra teknologier som Ethernet, TCP/IP och Linux. Källa Elektronik i Norden

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-20 15:35 V10.9.6-2