Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 06 juli 2009

TVAB levererar förarbord till Bombardier

TVAB International levererar första förarbordet i en serie av 40 till de nya Regina-tÄgen för SJ.
Bombardier och SJ har besiktigat bordet före leverans. SJ’s specifikationer och krav pĂ„ förarmiljö innebĂ€r en mycket komplex och avancerad produkt.

De nya förarborden Ă€r en utveckling av tidigare bord, som ocksĂ„ levererades av TVAB genom dĂ„varande dotterbolaget KA Wiking. ”Det mest Ă€r förĂ€ndrat och förbĂ€ttrat”, sĂ€ger Andy von Essen, projektledare pĂ„ TVAB. ”Vi har introducerat nya material och funktioner, förbĂ€ttrat design och ergonomi, samt introducerat en ny tillverkningslayout. Hela tillverkningen sker i vĂ„r nya fabrik i Polen” berĂ€ttar Andy von Essen.

Bombardier i VĂ€sterĂ„s ansvarar för utveckling och konstruktion, medan leveranser sker frĂ„n TVAB Polska till Bombardiers tillverkning i Görlitz, Tyskland. ”Framtagningen av de nya förarborden har skett under stor tidspress och vi Ă€r glada för det fina samarbete som vi har med Bombardier i Sverige och Tyskland” sĂ€ger Per AxĂ©ll, VD för TVAB International och fortsĂ€tter: ”Bombardier Transportation vĂ€xer snabbt, vilket framkom pĂ„ en samling för deras strategiska leverantörer som jag deltog i nyligen i Berlin. Vi tror pĂ„ en fortsatt snabbt vĂ€xande affĂ€rsrelation mellan vĂ„ra företag.”

TVAB International tillverkar Àven ett 100-tal olika kablage för Regina i lÀngder upp till 30 meter. Kablagen leveras till bl.a. Görlitz och Hennigsdorf.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-2