Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 01 oktober 2001

NOTE förkortar vägen

I fredags öppnade den snabbväxande elektroniktillverkaren NOTE en prototypverkstad i Electrum, Kista.
Detta innebär att bolag och institutioner som redan finns där får tillgång till expertis när det gäller produktion av prototyper.
I Kista finns de flesta utvecklingsbolagen inom telekom och elektronik, säger NOTEs koncernchef Sten Dybeck. Vi kan nu erbjuda dem en mycket kortare väg från ide till produktion i ett nära samspel mellan konstruktör och producent.
NOTEs prototypverkstad är bemannad med specialister som omedelbart kan ta hand om elektronikföretagens idéer och omsätta dem i prototyper. Huvuddelen av produktionen sker på plats, vilket innebär att beställaren om så önskar kan följa hela processen på nära håll. Detta samspel kommer att bli betydelsefullt både för kvalité och snabbhet.
Satsningen på prototypverkstaden och mötesplatsen i Kista är en del av NOTEs offensiva expansion just nu.
Bolaget ligger på listan över svenska tillväxtföretag för femte året i rad.
Det finns många förklaringar till att vi växer när andra minskar. säger Sten Dybeck. Bland annat att vi lyckats skapa en bra företagsanda med kunniga och intresserade medarbetare..
Men viktigast av allt tror jag att vårt sätt att ta hand om kunder är. Vi vill växa med dem. I linje med detta är satsningen i Kista mycket betydelsefull.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2