Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 17 augusti 2009

Goda utsikter för Smarteq 2010

Antenntillverkaren Smarteq annonserade nyligen att de tagit ett prestigeavtal med komponenttillverkaren Continental. Lars Ericson, vd för Smarteq, tycker lÀget för 2010 ser riktigt bra ut.
Smarteq erhöll nyligen en stor order frĂ„n Continental i Brasilien. Företaget har haft en strategi med att utveckla och sĂ€lja högpresterande antenner för tre prioriterade kundsegment Mobile Communications, Automotive och M2M. Antenner för spĂ„rning ligger sĂ„ att sĂ€ga ”mitt i prick", enligt Lars Ericsson. Att Brasilien lagstiftat om spĂ„rning gör denna applikation högintressant. Smarteq kommer att leverera totalt cirka 800000 antenner med start under senhösten. Företaget rĂ€knar dock med att affĂ€ren kommer att vĂ€xa avsevĂ€rt under 2010, med flera typer av antenner ocksĂ„ till andra kunder, enligt redeye.se.

”Vi ser vĂ€ldigt positivt pĂ„ 2010 och framĂ„t”, sĂ€ger Lars Ericsson. ”Smarteq har idag en vĂ€l förankrad och fokuserad verksamhet med en tydlig strategi och en allt starkare kundbas. Produktprogrammet Ă€r förstĂ€rkt med ett antal nya högteknologiska antennplattformar med multifunktion. Vi har ocksĂ„ en vĂ€l utvecklad leverantörsstruktur i lĂ„gkostnadslĂ€nder.”
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2