Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 25 augusti 2009

Habia Cable får kärnkraftsorder

Habia Cable har skrivit avtal med KHNP (Korea Hydro & Nuclear Power) i Korea omfattande leveranser av kabel för kärnkraftverken Shin Kori 3 och 4.
Leveranserna avser sk säkerhetskabel (LOCA Class 1E) som skall installeras innanför reaktorinneslutningen. Ordervärdet motsvarar ca 15-20 Msek och leveranser skall ske under 2010-2012.

Habia Cable har ett långsiktigt samarbete med KHNP och har levererat all säkerhetskabel till samtliga kärnkraftsverk som byggts i Korea och till uppgraderingar av äldre reaktorer under de senaste 10-15 åren.

"Vi är naturligtvis glada och stolta över detta avtal som är ett ytterligare belägg för att våra långsiktiga satsningar lyckats både på den Koreanska marknaden och på kärnkraftsmarknaden i stort" säger Johan Vinberg, verkställande direktör i Habia Cable.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2