Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 26 augusti 2009

Partnertech kommer att investera i Åtvidaberg i år

evertiq rapporterade under morgonen att kontraktstillverkaren Partnertech kommer att införa en fyradagarsvecka vid sin fabrik i Åtvidaberg. Men enligt vd vid fabriken, Johan Halling, räknar bolaget med en högre beläggning under nästa år.
Johan Halling räknar med att Partnertechs Åtvidabergfabrik kommer att ha en högre beläggning i början på nästa år. Under tiden förbered bolaget sig. Enligt honom kommer Partnertech att investera både i enheten i Åtvidaberg samt öka kompetensen hos sina anställda.

Han förutspår även en ökad flexibilitet i arbetstid framöver. Istället för arbetstidsförkortning kan en beläggningsökning i produktionen i perioder bidra till längre arbetsdagar, enligt Corren. Dock väntar arbetstidsförkortningen pågå året ut vid Åtvidabergfabriken och arbetstiden kommer att minska med 20 procent för de anställda. Åtvidabergfabriken har cirka 200 anställda.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2