Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 26 augusti 2009

Tricon har etablerat nytt företag i Ungern

Som en del i den fortsatta internationaliseringen har Triconkoncernen etablerat ett nytt bolag i staden Györ i nordvÀstra Ungern.
”Vi har haft samarbete med produktionsföretag i Ungern under de senaste sex Ă„ren och har goda relationer med landet. De hantverksmĂ€ssiga fĂ€rdigheterna ligger i topp. Ungern Ă€r stabilt och med vĂ€steuropeisk anknytning, bĂ„de historiskt och kulturellt. Det Ă€r ordnade förhĂ„llanden bĂ„de för företag och anstĂ€llda”, sĂ€ger Ă€garen och JĂžrn Lund frĂ„n Tricon.

Dessutom Àr Györ en vÀl fungerande universitetsstad med institutioner inom relevanta tekniska omrÄden, sÄ det finns tillgÄng till kvalificerad arbetskraft under kommande Är.

Det nya bolaget Tricon Hungary Kft. kommer initialt att fokusera pÄ tillverkning av elektriska skyltar till maskin-producerande företag.

Tricon koncernen etablerade 2005 företaget Tricon Thai Automation Ltd. Och med det nya företaget i Ungern kan Tricon nu erbjuda kapacitet frÄn Danmark, Ungern och Thailand.

”Den globala prispressen pĂ„ maskinbyggare mĂ€rks vidare nedĂ„t i vĂ€rdekedjan, dĂ€r Tricon ingĂ„r som leverantör och partner. Det finns tydliga förvĂ€ntningar pĂ„ marknaden pĂ„ en lĂ€gre kostnad Ă€n vad som kan uppnĂ„s i Danmark. DĂ€rför började vi 2005 en etablering i Sydostasien, och det Ă€r den utveklingen vi fortsĂ€tter med fabriken i Ungern. Vi har att göra med tekniska lösningar som stĂ€ndigt utvecklas och utformas i nĂ€ra samarbete med kunderna. Ofta Ă€r leveranstiderna mycket korta, och Ungern passar bĂ€ttre hĂ€r med de kunder som vĂ€ljer att köpa kompletta maskiner inom EU”, sĂ€ger JĂžrn Lund.

Det skriver electronic-supply.dk
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-11 12:50 V11.10.5-2