Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 02 oktober 2001

NOTE får stororder

Kina gör en storsatsning pÄ mobilsystem inför OS. Detta har inneburit att NOTE Norrtelje AB nu har order frÄn Allgon vÀrda 30 miljoner kronor under 2001
Den nya ordern avser i första hand leveranser av komponenter till CDMA-nÀt avsedda för den kinesiska marknaden.

Det hÀr en stor order för oss. Den gör att vi ytterligare kan öka den kraftiga tillvÀxttakt vi haft de senaste Ären, sÀger Mats Hultin vd för NOTE Norrtelje AB. Ordern Àr ocksÄ glÀdjande för att den visar att den svenska telekomindustrin fortfarande vÀxer rejÀlt.

NOTE har ett lÄngvarigt samarbete med Allgon, bland annat nÀr det gÀller tillverkningen av komponenter till GSM-nÀten. Den nya orden gör att samarbetet utvecklas ytterligare.

Ett av skÀlen till att NOTE fick ordern Àr att företaget frÄn och med nu ingÄr i det vÀrldsomspÀnnande nÀtverket ems-ALLIANCE, som NOTE initierat. I nÀtverket ingÄr företag med samma inriktning och storlek som NOTE frÄn sju lÀnder, bland annat Kina.

Detta innebÀr att vi kan flytta tillverkningen nÀrmare kunden eller kundens marknad i fyra vÀrldsdelar, sÀger Mats Hultin. En betydelsefull styrka nÀr vi konkurrerar med internationella företag.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-2