Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 28 augusti 2009

Kitron väljer IFS Applications

Kitron ASA har valt IFS Applications för att standardisera och förbÀttra sina interna affÀrsprocesser.
Kontraktet vÀrderas till 21.5 miljoner svenska kronor och omfattar licenser och konsulttjÀnster. I lösningen ingÄr ocksÄ det nya grÀnssnittet IFS Enterprise Explorer. Den lösning som IFS levererar innehÄller komponenter för tillverkning, distribution, ekonomi, projektledning, sÀljstöd (CRM), personalvÄrd (HR) och beslutsstöd (BI).

- Vi har tre mÄl med projektet: att standardisera affÀrsprocesserna, att höja effektiviteten genom processförbÀttringar och kostnadsminskningar samt att fÄ en bÀttre informationskvalitet i alla led, sÀger Björn Wigström, finanschef pÄ Kitron.

- De viktigaste skÀlen till att vi valde IFS var att vi fick konsulter med branscherfarenhet, branschanpassade funktioner och att förstudien visade att IFS verkligen förstÄr och kan genomföra det som behövs i vÄr bransch. Deras kundreferenser kunde sedan bekrÀfta detta. Nu ser vi fram emot att dra nytta av att lösningen Àr sÄ projektorienterad. Det kommer att ge oss bÀttre kontroll över vÄra egna projekt, ökad konkurrenskraft och bÀttre marginaler, fortsÀtter Björn Wigström.

Högteknologi Ă€r en av de marknader som IFS fokuserar pĂ„. IFS erbjuder branschspecifika lösningar för företag som tillverkar elektronikprodukter, elektronikkomponenter och halvledartillverkning. Dessa lösningar stöder alla affĂ€rsprocesser frĂ„n design och s.k. ”mixed-mode manufacturing” till efterförsĂ€ljningsstöd och garantihantering. Bland högteknologikunderna finns bland annat Rockwell Automation, NEC Philips Unified Solutions, NEC, Eltek, PartnerTech, Maxon Motor och Olympus Optical.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2