Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 01 september 2009

Tom Ekevall Larsen ny vd på Enaco

Tom Ekevall Larsen har tillträtt som vd på Enaco. Som ny vd kommer Ekevall Larsen att satsa på en nordisk tillväxt för teknikrumsföretaget Enaco.
Enacos nye vd Tom Ekevall Larsen har många års erfarenhet inom it-industrin, och de senaste åren även inom miljöteknikområdet. Tom Ekevall Larsen har tidigare varit vd på VKG samt vd och koncernchef på Scribona, och kommer närmast från egen verksamhet som managementkonsult. Han efterträder Fredrik Mannerheim, som varit tillförordnad vd på Enaco.
 
‚Äď Jag kommer att arbeta f√∂r att Enaco blir det ledande teknikrumsf√∂retaget i Norden. Marknadsutvecklingen ser positiv ut, trots konjunkturl√§get, och ambitionen √§r att st√§rka Enacos position och tillv√§xt b√•de inom och utanf√∂r Sveriges gr√§nser. Att vara med i denna utveckling √§r f√∂rst√•s n√•got som lockar, s√§rskilt med tanke p√• min erfarenhet inom it- och milj√∂teknikbranschen i Norden, s√§ger Tom Ekevall Larsen.

‚Äď Tom Ekevall Larsen √§r en s√§lj- och marknadsinriktad vd med gedigen erfarenhet inom Enacos k√§rnomr√•den, det vill s√§ga it-milj√∂ och klimatl√∂sningar f√∂r fastigheter. Han har en tydlig nordisk profil och har dessutom tidigare arbetat med partners till Enaco, och detta √§r naturligtvis positivt f√∂r framtida samarbeten, s√§ger Fredrik Mannerheim, vd f√∂r √§garen Mannerheim Invest.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1