Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 04 september 2009

ElektronikGruppen vässar organisationen, skapar nya EG Electronics

Med start 1 september arbetar ElektronikGruppens största affÀrsomrÄde utifrÄn en ny organisationsmodell
under ett gemensamt varumĂ€rke – EG Electronics.
ElektronikGruppens affĂ€rsomrĂ„de Electronics har tidigare utgjorts av de olika enheterna EG Components, EG Display & System, EG Networks och Österlinds El-Agentur vilka har verkat som separata sĂ€ljbolag med egna varumĂ€rken. FrĂ„n den 1 september arbetar dessa enheter i en gemensam organisation, med tydligt kundsegmenterad försĂ€ljning, under namnet EG Electronics.

"Efter en omfattande utvÀrdering med ett stort antal kunder vet vi att vi uppfattas som en vÀrdefull affÀrspartner som förknippas med produktkunnande, service och pÄlitlighet. Men vi vet ocksÄ att det finns utrymme att ytterligare öka vÀrdet i vÄrt totala erbjudande", sÀger Fredrik Celsing, koncernchef i ElektronikGruppen och affÀrsomrÄdeschef för Electronics.

"För att Ästadkomma detta har vi satt igÄng ett förÀndringsarbete som kommer att pÄgÄ en tid framöver. Startskottet har redan gÄtt genom att vi har samlat all verksamhet inom affÀrsomrÄdet under ett varumÀrke, EG Electronics", fortsÀtter Fredrik Celsing.

Till detta kommer att EG Electronics redan idag har en effektiv lager- och logistikfunktion, med ett centrallager utanför Stockholm och en logistikhub i Hongkong, som hanterar den globala distributionen för hela affÀrsomrÄdet.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1