Annons
Annons
Elektronikproduktion | 07 september 2009

Mikroponent fortsätter att vara en aktör inom etsning

I spåren av den globala recessionen har Mikroponent, som så många andra, drabbats av den globala nedgången som för bolaget har varit extra tydlig inom produktområdet flexibla kretsar.
Tyvärr har marknadsutvecklingen sedan hösten 2008 inneburit en bekymmersam tid med många och svåra beslut. Efter ett omfattande arbete med anpassning och rekonstruktion av bolaget har bolaget nu lyckats skapat förutsättningar för att fortsätta att vara en aktör inom fotostansning (etsning) av tunnplåtsprodukter.

"Få, om ingen, bransch har varit opåverkad av recessionen men vi på Mikroponent ser nu fram mot att tillsammans med er som kund hitta nya och bättre möjligheter att förse er och den övriga Nordiska industrin med innovativa och genialiska lösningar inom området tunna metallprodukter", meddelar bolaget till evertiq.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1