Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 07 september 2009

C2SAT Asia Pacific i Singapore registrerat och vd rekryterad

Ett helägt dotterbolag till C2SAT, under namnet C2SAT Asia Pacific Pte Ltd, registrerades i Singapore den 27 augusti med ett aktiekapital på 0.5m SGD, cirka 2.5 MSEK.
Styrelsen i C2SAT AP består, förutom vd och styrelseordföranden i C2SAT, det vill säga Fredrik Nygren och Göte Emtander, av Claus Karthe som knutits till bolaget som rådgivare i Asia Pacific-regionen.

Claus Karthe är idag partner i det Schweiziska konsultbolaget Matrix Ltd och baserad i Singapore, men har tidigare varit verksam inom telekomindustrin, framförallt i Sydostasien, i över 20 år. Han har bland anat arbetat för Nokia och Alcatel men även för Blue Ocean Wireless Pte Ltd, en systemintegratör för marina kommunikationslösningar.

Vidare har Norbert Hentschel den 2 september utsetts till vd för C2SAT AP. Norbert Hentschel är tysk medborgare, men sedan 12 år boende i Sydostasien. Norbert Hentschel är utbildad teleingenjör och har arbetat inom telekomindustrin i 17 år, varav de senaste 2 åren med fokus på den marina sektorn. Han kommer närmast från befattningen som Head of Operations för Blue Ocean Wireless Pte Ltd, en systemintegratör som gjort installationer och driftsatt GSM-nätverk på över 350 fartyg under de senaste 2 åren. Innan dess har han bland annat arbetat för Nokia, både i Filipinerna och i Singapore, och då framförallt som kundansvarig.

Norbert Hentschel skall som vd för C2SAT AP etablera en lokal organisation som ansvarar för att bygga upp, koordinera och supportera ett nätverk av icke-exklusiva distributörer och installations- och servicepartners i Sydostasien baserad på lokal produktion i Singapore.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2