Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 18 september 2009

NCAB köper Capinor AB

NCAB har tecknat avtal med Capinor Holding AS om ett förvÀrv av 100% av aktierna i Capinor AB. Detta innebÀr att tar NCAB över driften av Capinor AB.
NCAB ser detta som en möjlighet att ytterligare stÀrka positionen pÄ den svenska marknaden. FörutsÀttningarna för att lyckas med detta finns redan genom en mycket vÀl utvecklad serviceorganisation i Sverige samt en kompetent kvalitet och logistikfunktion i Kina. VÄr stora produktionsvolym samt nÀrheten till bÄde kund och fabrik gör att vi alltid kan erbjuda vÄra kunder det bÀsta alternativet.

”UtifrĂ„n rĂ„dande omstĂ€ndigheter har vi hittat den bĂ€sta lösningen för vĂ„ra kunder. SjĂ€lva skulle vi inte kunna upprĂ€tthĂ„lla en tillrĂ€ckligt hög servicenivĂ„ för vĂ„ra kunder i Sverige och valde dĂ€rför att sĂ€lja vĂ„r svenska verksamhet till NCAB som Ă€r en kompetent och ansvarstagande leverantör av mönsterkort i Europa. Det Ă€r vĂ„r fulla övertygelse att NCAB kommer att kunna driva affĂ€rerna vidare pĂ„ ett sĂ€tt som kommer att tillfredstĂ€lla vĂ„ra kunder i Sverige”, sĂ€ger Atle Jensen, VD Capinor AS.

”VĂ„r tro och förhoppning Ă€r att vĂ„ra befintliga kunder samt de kunder vi inte har sĂ„ djupt samarbete med idag uppskattar vĂ„ra produkter samt kĂ€nner trygghet och ett starkt mervĂ€rde i NCABs sĂ€tt att arbeta”, understryker Martin Magnusson, VD NCAB Sweden.

Under en övergÄngsperiod kommer Capinor AS hjÀlpa till med transfereringen av affÀren. NCAB kommer att gÄ ut med tydlig information till NCABs och Capinor ABs kunder. FörsÀljningen av Capinor AB har inte nÄgon pÄverkan pÄ Capinors verksamhet i Norge eller i Kina.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2