Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 30 oktober 2000

Interaktiv databas över prestanda hos trådlösa nät

Agilent Technologies Internet-baserade databas över prestanda hos trådlösa nätverk finns nu kommersiellt tillgänglig. Den kallas eRECON. Den ger leverantörer av trådlösa tjänster och tillverkare av infrastrukturer för nätverk möjlighet att inrikta sig på endast sådan information som är relevant för deras egna förhållanden. Databasen har nämligen ett interaktivt gränssnitt, som medför en hög grad av anpassning av den sökta informationen i realtid.
Genom realtidsmöjligheterna kan kunderna ta fra
eRECON lagrar information om samtalskvalitet, samtalsstatistik, konstruktionsparametrar, infrastrukturer och bärare. Den innehåller också information om den geografiska täckningen hos trådlösa nätverk som undersökts vid Agilents initiativ för jämförelsetest. Kunderna kan bearbeta data och generera rapporter för flera olika nivåer inom en organisation t ex konstruktion, marknadsföring, finansiering och exekutiv management.
Som exempel kan nämnas att en leverantör av infrastrukturer kan fråga databasen om alla ledande teknologier t ex om CDMA eller GSM och jämföra sina egna prestanda med sin viktigaste konkurrents. En marknadschef hos en leverantör av mobil telekommunikation kan undersöka nätets prestanda t ex före och efter utbyte av leverantör.
- Den flexibilitet som eRECON erbjuder ger kunderna unika insikter om sina nätverk eftersom de enkelt kan styra och analysera data från tusentals trådlösa samtal i hundratals nät över hela världen, säger Eric McHenry, som är Vice President för Agilents grupp Wireless Network Solution.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1