Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 29 september 2009

IPC:s utbildnings-dvd nu på svenska

IPC:s utbildnings-dvd SE54C om esd-kontroll finns nu Àven pÄ svenska.
Dvd:n har en svensk berÀttarröst och certifieringsprov pÄ svenska sÄ att företag kan försÀkra sig om att eleverna har tillgodogjort sig informationen. Genom att utbildningen har utvecklats av frivilliga och oberoende experter inom elektronikindustrin dÀribland globala kontraktstillverkare fÄr eleverna efter provet ett godkÀnt esd-certifikat som kan t.ex. anvÀndas som kompetensbevis för ISO utbildningskrav.

” Vi har valt att översĂ€tta IPC esd dvd:n till svenska eftersom vi har upplevt en stark önskan hos vĂ„ra kunder att fĂ„ anvĂ€nda den som kursmaterial för interna utbildningar, ” sĂ€ger Per Edin, en av IPC Master Trainers pĂ„ Scanditron.

Dvd:n som Àr tvÄsprÄkig (svenska/engelska) förklarar tydligt all viktig information operatörer behöver veta för att kontrollera statisk laddning och för att undvika kostsamma skador till elektroniska komponenter och kretskort. Den tÀcker hur statisk elektricitet uppstÄr, hur statiska laddningar skadar komponenter, esd-sÀkra klÀder och skor, esd-sÀkra arbetsomrÄden, eliminering av statiskt laddande material ochaktiviteter, rÀtt hantering/lagring/transport av esd-kÀnsliga delar, med mera. Dvd:n inkluderar instruktörsguide, certifieringsprov och certifikat för elever med godkÀnda provresultat.

Dvd:n kan köpas via IPC eller IPC:s distributörer i Sverige.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-12 22:05 V11.10.12-2