Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 30 september 2009

Elcoteq avbryter förhandlingarna med Kaifa

Elcoteq SE meddelade den 22 juli att man tecknat ett villkorat Letter of Intent med kinesiska industriföretaget Shenzhen Kaifa Technology Company Limited. Efter en förnyad bedömning har parterna kommit fram till att tillräckliga förutsättningar för att ingå ett slutligt avtal inte kommer att uppfyllas och förhandlingar om en kapitalinvestering har upphört.
Elcoteq har i stället undertecknat en icke-bindande avsiktsförklaring med en annan asiatisk investerare. Detta syftar till att stärka Elcoteqs finansiella ställning och det ger också tydliga affärssynergier.

Elcoteq och den nya investeraren kommer att gå vidare med förhandlingarna om skuldsanering som tidigare meddelats. Framgångsrik skuldsanering är också en förutsättning för att ingå ett slutligt avtal med den nya investeraren.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1