Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 05 oktober 2001

Partnertech får order på hårdiskar

I mitten av oktober börjar serietillverkningen av Loqwares säkra hårddiskar, LoqDrive. För tillverkningen står PartnerTech.
- Vi har just nu en prototypserie på ett hundratal enheter ute för test på olika företag och myndigheter i Europa, USA och Asien. Vi räknar med att tillverka några tusen enheter i år och att komma upp i full produktion under 2002, säger Lars Grundin, operativ vice ordförande i Loqware, i ett pressmeddelande.

- Vi är stolta över förtroendet att få tillverka den mycket avancerade säkerhetsprodukt som LoqDrive är, säger PartnerTechs VD Mikael Jonson.

Produktionen av LoqDrive kommer att ske vid PartnerTechs enhet i Åtvidaberg. Slutmontering och distribution kommer att ske från enheten i Ljungby. Hur mycket kontraktet är värt ar okänt.

Göteborgsföretaget Loqware Technologies AB marknadsför datasäkerhetsprodukten LoqDrive. LoqDrive är en säkerställd portabel hårddisk utrustad med ett elektroniskt säkerhetslås kombinerat med biometrisk fingerverifiering. Det innebär att om man inte presenterar sig med rätt fingeravtryck, så kan man inte komma åt den lagrade informationen på hårddisken.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-2