Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 13 januari 2010

Flir lägger order hos Kimball

Kimball Electronics Group har skrivit ett stort nytt avtal med Flir Systems, och ska tillverka elektronik till Flirs Tau-kamera.
Det långsiktiga kontraktet har tecknats för flera kretskort som kommer att användas i Flirs produkter för den globala marknaden.

Tau är en liten, mångsidig kamera som är lämpad för applikationer som brandbekämpning och i obemannade fordon. Det är den första kameran i sin klass som kombinerar storlek, vikt och låg strömförbrukning i en konkurrenskraftig produkt. Produktionen har börjat på Kimball Electronics ITAR-registrerade (International Traffic in Arms Regulations) anläggning i Jasper i Indiana. Efter en förväntad volymutveckling under de kommande åren kommer produktionen att flytta till Kimball i Thailand. Beställningar genom detta nya kontrakt kan komma att fördubbla Kimballs nuvarande försäljning till Flir.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1