Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Embedded | 29 januari 2010

Scalae optimerar och totalrenoverar

Scalae utanför Lund har under senhösten vintern 2009 totalrenoverat sina lokaler och omstrukturerat produktionsflödet på så väl konstruktions- som produktionssidan och startar år 2010 i totalrenoverade lokaler.
För att efterleva kunders förväntningar och efter en stark tillväxt inom framför allt medicinteknisk utveckling och produktion på Medical Devices sidan har Scalaes lednig ansett det nödvändigt med en omstrukturering och totalrenovering. Scalae står nu redo i sina 700 kvadratmeter stora lokaler att möta den allt starkare efterfrågan på en ISO 13485 certifierad utvecklings- och produktionspartner i södra Sverige samt Danmark.

Scalae utför produktutvecklingsuppdrag där marknadsvärden sammankopplas med teknisk prestanda för att säkerställa slutprodukten, med en stark inriktning mot den medicintekniska industrin. Av omsättningen på cirka 30 miljoner är 51 % inriktad mot medicintekniska projekt.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1