Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 18 oktober 2001

3G Infrastructure Services i avtal med Netel

3G Infrastructure Services AB har tecknat avtal med Netel AB, ett helÀgt dotterbolag till Peab. Avtalet omfattar projektering, byggnation och installation av basstationer för UMTS.
De bÄda operatörerna Hi3G och Europolitan Vodafone har beslutat att dela infrastruktur för den tredje generationens mobilnÀt, UMTS i omrÄden utanför Stockholm, Göteborg, Malmö och Karlskrona. Denna kommer att byggas och drivas av det samÀgda bolaget 3G Infrastructure Services AB och integreras med de infrastrukturer som de bÄda operatörerna bygger var för sig i Stockholm, Göteborg, Malmö och Karlskrona.

Netels uppdrag Àr att bistÄ 3G Infrastructure Services AB i uppbyggnaden av basstationer i den gemensamma infrastrukturen. Arbetet innefattar att identifiera lÀmpliga platser för lokalisering av basstationer, förhandla om nyttjanderÀtt, och ansöka om byggnadslov, s.k. site acquisition, samt projektering, byggnation och installation. Ramavtalet omfattar initialt 300 basstationer med option för 3G Infrastructure Services AB att utöka bestÀllningen och löper fram till 2003-12-31. Detta enligt ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1