Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 04 maj 2010

Aura Light blir exklusiv distributör för Hytronik i Europa

Belysningsföretaget Aura Light och ljusstyrningsföretaget Hytronik Sensor & Lighting Control utvidgar nu sitt samarbete ytterligare.
De två företagen erbjuder gemensamt ett komplett sortiment av belysningsprodukter.

Aura Light och Hytronik har samarbetat under flera år med att utveckla världsledande energibesparande Long Life-lösningar. Nu utvidgar företagen sitt samarbete ytterligare genom att Aura Light blir exklusiv distributör för Hytronik i Europa. Aura Light och Hytronik kommer även att samordna sina utvecklingsprocesser för att även fortsättningsvis kunna erbjuda energibesparande belysningslösningar till sina kunder.

– Vi är mycket nöjda med att ha tecknat detta exklusiva distributörsavtal med Hytronik. Vi kommer nu att kunna kombinera Auras unika Long Life-koncept med marknadens bästa driftdon och ljusstyrningssystem och på så sätt erbjuda våra kunder kompletta energibesparingslösningar, säger Martin Malmros, vd och koncernchef, Aura Light International AB.

Aura Light har utvecklat ett unikt Long Life-koncept för ljuskällor som innebär att lamporna håller minst tre gånger längre jämfört med standardprodukter. Det betyder att endast en tredjedel av lamporna behöver produceras, transporteras, bytas ut och återvinnas.

– Vi har valt Aura Light eftersom de har åtagit sig att förse sina kunder med de bästa möjliga energibesparande lösningar. De har även en bred representation på den europeiska marknaden, vilket vi värdesätter högt, säger Wilson Cheng, vd på Hytronik.

Hytronik specialiserar sig på mikrovågssensorer och deras tillämpning i professionell ljusstyrning.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1