Elektronikproduktion | 05 maj 2010

PR Electronics öppnar dotterbolag i Kina

Den danska elektroniktillverkaren PR Electronics öppnar sitt åttonde dotterbolag.
PR Electronics har redan sju dotterbolag i Europa och Amerika, och nu planerar företaget att bearbeta den attraktiva kinesiska marknaden.

– Än så länge har vi bara bestämt var vårt nya kinesiska försäljningskontor ska finnas. Det kommer att vara i Ningbo, där vi etablerar oss i Nordic Industrial Park, förklarar Kim Rasmussen, vd för PR Electronics.


PR Electronics har tidigare agenter i Shanghai och Shenzhen, och de kommer fortfarande att vara en aktiv del av koncernens försäljningsinsatser. Men Kim Rasmussen ser fram emot att ha en enhet som endast koncentrerar sig på PR Electronics produkter.

- Vi räknar med att anställa fem personer på kontoret. Vi räknar med att de kommer att vara under kinesiskt ledarskap, och vi försöker hitta en kines som förstår västerländsk kultur och som talar engelska, slutar Kim Rasmussen.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-25 09:38 V9.6.1-1