Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 05 maj 2010

Flextronics SBS expanderar

Under en intervju med evertiq berättar Mattias Lindhe, Vice President och ansvarig för Flextronics SBS att verksamheten globalt går jättebra och att man förstärker på många fronter.
Flextronics SBS växer över hela världen och det går jättebra för verksamheten, berättar Mattias Lindhe för evertiq.
Under de närmaste tolv månaderna kommer bolagets fokus att ligga på att bredda kunskapen inom vissa områden.
Ett sådant område är design där man kommer eftersträva att få jämn designkunskap inom alla sina enheter världen över. Tankarna går emot att varje enhet kommer att ha dedikerade resurser inom området.

-Vi ska använda våra egna resurser i alla enheter och alla ska kunna lära sig av varandra, berättar Mattias Lindhe för evertiq.

Under den nämaste tiden framöver kommer Flextronics SBS att fokusera mer på att utveckla sin kompetens inom HLA (high level assembly) samtidigt som man vill lägga en allt större vikt vid service till företagets kunder. Där vill man bland annat ta begreppet customer care till en helt ny nivå.

Man vill även under de närmaste tolv månaderna fokusera på sitt koncept "hybrid huset". Detta är något som bolaget ser ett ökat behov av och att många kunder använder denna service.

Givitvis ser man tillväxt som ett viktigt fokus, inte bara i Sverige/Norden utan även inom alla enheter världen över.

Flextronics SBS strävar även efter att ha ett toppteam och därför har man nyligen även anställt två stycken säljare. En i Sverige och en i Tyskland. Men Flextronics SBS kommer även att förstärka personlstyrkan i andra delar av Europa, enligt Mattias Lindhe på Flextroncis SBS. Allt i syfte att optimera värt kund erbjudande.

Bolaget har även under den senaste tiden jobbat med att få upp en "top of the line"-produktionsutrustning inom alla dess enheter världen över.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-26 15:08 V9.5.0-2