Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 05 maj 2010

Uppköp och sammanslagningar inom EMS-industrin ökade första kvartalet

Det första kvartalet 2010 förekom 11 avslutade transaktioner inom EMS-industrin, jämfört med 6 registrerade transaktionen för sista kvartalet i fjol, skriver analytikerföretaget Lincoln International.
"De ekonomiska villkoren verkar ha stabiliserats och har skapat en möjlighet för företag att bedriva strategiska investeringar inom EMS-sektorn", skriver analytikerföretaget.

64% av dessa registrerade transaktioner klassades som vertikala/horisontella (3 stycken transaktioner fjärde kvartalet i fjol). Det fanns bara en EMS-konsolidering det första kvartalet (3 transaktioner fjärde kvartalet i fjol), 1 EMS-avyttring (inga föregående kvartal), en OEM-avyttring (inga föregaende kvartal), och 1 transaktion som klassificeras som private equity-investering (ingen föregående kvartal).De flesta av aktiviteterna har förekommit i mikro-tier-segmentet, med 8 genomförda transaktioner (eller 73% av den totala verksamheten), 2 transaktioner i stor-tier (18% av totalbeloppet) och en transaktion i mitten-tier-segmentet (9 % av totalt).

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-25 11:14 V9.5.0-2