Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 06 maj 2010

Kitron i strategiskt samarbetsavtal med Atlas Copco Tools

Kitron ingår långsiktigt strategiskt samarbetsavtal med Atlas Copco Tools, som på sikt kan komma överstiga 50 miljoner kronor per år.
Kitron har via sitt svenska dotterbolag Kitron Microelectronics AB i Jönköping ingått ett strategiskt samarbetsavtal omfattande elektronikproduktion och slutsammanställning av kompletta elektriska industriverktyg för AtlasCopco Tools AB. Produktionen beräknas att komma igång redan under kvartal 3 vid fabriken i Jönköping.

Henrik Danielsson, Purchasing Manager, Atlas Copco Tools AB, understryker att ”valet av Kitron som samarbetspartner har varit baserat på att finna en leverantör som kan leva upp till de mycket höga krav som vi ställer på en samarbetspartner

”Vi är väldigt glada över att ha erhållit detta förtroende från ytterligare ett världs ledande företag inom sitt område och ser framemot att starta upp tillverkningen vid vår fabrik i Jönköping. Detta visar också på att vårt långsiktiga arbete med att ständigt genomföra effektivitets höjande åtgärder vid alla våra fabriker ger resultat samt att programmen vi driver inom olika områden ger förväntad effekt. På så sätt kan Kitron erbjuda en attraktiv helhetsprodukt på marknaden ”, säger Nils-Gunnar Fransson, Försäljnings och Marknads Chef på Kitron Sverige.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-25 09:38 V9.6.1-1