Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 07 maj 2010

Ericsson moderniserar Indosats mobilnät

Som en del av ett flerårigt projektet att öka indonesiernas ”mobila erfarenhet” har Indosat anlitat Ericsson för att modernisera sitt mobilnät.
Moderniseringen kommer inte bara att förbereda nätverket för att migrera till nästa generations LTE-teknik, utan det kommer också att ge mer funktioner som minskar energiförbrukningen, vilket gör nätet miljövänligare och samtidigt minska driftskostnaderna.

Johan Wibergh, chef för Ericssons nätverksenhet, säger: "Med mobil datatrafik som fördubblas varje år, har modernisering av nätverken blivit centralt för operatörer för att fortsätta att erbjuda den bästa upplevelsen till sina kunder och samtidigt minska den totala ägandekostnaden och ta hand om sin egen miljöpåverkan".

Som del av avtalet kommer Ericsson att förse Indosat med den senaste tekniken: radiobasstationer (RBS) 6000, MSS Blade Cluster, och Mini-Link TN. Nätverksdesign, driftsättning, utbildning och supporttjänster är också en del av avtalet.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1