Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 07 maj 2010

Addtech förvärvar finskt diagnostikabolag

Addtech Life Science, ett affärsområde inom Addtechkoncernen, har idag tecknat avtal om förvärv av samtliga aktier i Immuno Diagnostic Oy.
Immuno Diagnostic Oy säljer reagenser för diagnostik och forskning till laboratorier vid sjukhus, högskolor och universitet samt till läkemedelsföretag. Företaget har en stark position på den finska marknaden och representerar ledande leverantörer inom det immunologiska och molekylärbiologiska området. Bolaget har tio anställda och omsättningen uppgår till cirka 4 MEUR.

Immuno Diagnostic Oy kompletterar mycket väl Addtechs verksamhet som bedrivs inom affärsenheten Diagnostics. Affärsenheten fokuserar på försäljning av reagenser och utrustningar till sjukhuslaboratorier i hela Norden.

Tillträde sker den 31 maj 2010 och förvärvet bedöms ha en marginellt positiv påverkan på Addtechs resultat per aktie under innevarande räkenskapsår

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1