Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Test & Mät | 07 maj 2010

JDSU slutför förvärvet av Network Solutions Divisionen från Agilent

JDSU tillkännagav nyligen att uppköpet av de tre affärsenheterna från Network Solutions Division (NSD) från Agilent Technologies nu är slutfört.
Dessa enheter fokuserar mest på mobil test & mät: nätverksprotokollanalysatorer, drivetest, och service assurance. Detta uppköp tillkännagavs ursprungligen den 11 februari 2010 och divisionen kommer numera att kallas JDSU Network Assurance och Test.

Förvärvet ökar betydligt JDSU’s position inom test & mät och inkluderar numera den snabbt växande marknaden för LTE/4G lösningar. Det verkliga värdet av förvärvet ligger i det breda utbudet JDSU samt Agilent NSD kan erbjuda tillsammans. Förvärvet kommer att resultera i ett företag som erbjuder en bredare uppsättning av nätverkslösningar över ett bredare spektrum av applikationer.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2