Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 10 maj 2010

NCAB UK nämnd i Exceptions domstolsförhandling

Elektronikföretaget Exception VAR har inlett ett civilrättsligt förfarande vid High Court of Justice i London mot flera nuvarande och tidigare anställda.
Exception VAR har inlett ett civilrättsligt förfarande vid High Court of Justice i London mot flera nuvarande och tidigare anställda som del av en utredning om ett påstått missbruk av företagsinformation och en "konspiration" för att få anställda, kunder och leverantörer att lämna Exception VAR.

Konkurrenten NCAB Group UK Limited har också nämnts i sammanhanget, samt NCAB koncernens holdingbolag i Sverige och dess verkställande direktör och finansdirektör.

Exception VAR är ett dotterbolag till Exception-gruppen, en kontraktstillverkare som tillverkar mönsterkort och kretskort till en global kundbas. Exception Group har anläggningar i Storbritannien och i lågkostnadsekonomierna i Indien och i övriga Asien.


Länk till mer info på Exception VAR:s hemsida.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2