Komponenter | 11 maj 2010

Digi-Key och Littelfuse utökar distributionsavtal

Distributionsavtalet mellan företagen inkluderar nu Nordamerika, Europa, Hong Kong (Kina) och Sydostasien.
Komponentdistributören Digi-Key Corporation tillkännager idag att ett avtal om utökad global distribution tecknats med Littelfuse. Det utökade distributionsavtalet möjliggör för Digi-Key att distribuera Littelfuse-produkter till Nordamerika, Europa, Hong Kong (Kina), Taiwan, Singapore, Thailand, Filippinerna, Malaysia och Indien.

"Digi-Key har varit en viktig partner för Littelfuse i drygt 27 år. Digi-Keys räckvidd och trovärdighet bland ingenjörer har hjälpt Littelfuse att nå erkännande som det bästa säkringsvarumärket för kretsar i Nordamerika. Utökningen av avtalet mellan Digi-Key och Littelfuse ger ökade marknadsmöjligheter för båda företagen och erbjuder fler alternativ för elektroniktillverkare världen över", säger Littelfuses vice vd för global elektronikförsäljning, Deepak Nayar.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-25 09:38 V9.6.1-2