Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 12 maj 2010

Rick Simonson lämnar Nokia

Rick Simonson, som för närvarande leder Nokias mobiltelefonenhet, har beslutat att gå i pension från sin heltidstjänst vid Nokia, enligt ett uttalande.
Rick Simonson, som för närvarande leder Nokias enhet för mobiltelefoner, har beslutat att gå i pension. Simonson lämnar Nokias direktion den 30 juni 2010. Han kommer att fortsätta som senior rådgivare för Nokia, med inriktning på Nokia Siemens Networks, till slutet av året. Simonson kommer att fortsätta att fungera som medlem av Nokia Siemens Networks styrelse efter att han lämnar Nokia.

"Rick har lämnat ett betydande bidrag och lämnar efter sig ett arv i den operativa och finansiella ledningen. Jag vill tacka honom för hans ovärderliga bidrag, säger Olli-Pekka Kallasvuo. "Vi kommer säkerligen att sakna Rick, men är glada att han kommer att fortsätta som senior rådgivare till Nokia fram till slutet av året och dessutom fortsätta som styrelseledamot i NSN."

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1