Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 17 maj 2010

PartnerTech fortsätter sitt samarbete med IC-Potential

PartnerTech har förlängt samarbetsavtalet med analys- och programvaruföretaget IC-Potential om medarbetarundersökningar samt leverans av analyssystem.
Samarbetet omfattar hela ParterTechs organisation och berör cirka 1 300 medarbetare i sju länder. Samarbetet, som startades 2009 kommer att fortsätta även under 2010 och 2011.

”PartnerTech genomförde en framgångsrik medarbetarundersökning under hösten 2009. IC-Potentials koncept för medarbetarundersökningar har gett oss en tydlig struktur för att kartlägga utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation. Samarbetet har gett oss bättre förutsättningar att effektivisera vår verksamhet som i förlängningen bidrar till mer engagerade, värderingsstyrda och målmedvetna medarbetare. Nu har vi en tydligare fokus, process och verktyg för att utveckla vidare våra medarbetares engagemang, vilket medverkar till att PartnerTech står bättre rustade inför den kommande högkonjunkturen. Vi är mycket nöjda med hela konceptet för medarbetarundersökningar som är väl genomtänkt och vi upplever att den projektledarkompetens som IC-potential har bidrar starkt till detta beslut. Det känns därför naturligt att PartnerTech väljer att förlänga samarbetet med IC-Potential under 2010 och 2011”
Christer Thörn, VP, Human Resources.

”Att utveckla verksamheten från högsta ledning till lokala enheter tar tid samt kräver tålamod och en stor portion av förståelse för organisationens olika förutsättningar. För att skapa ett effektivt förändringsarbete i organisationen är långsiktighet och tydligt ledarskap av stor vikt. Vårt samarbete med PartnerTech har kännetecknats av entusiasm, öppen kommunikation och fokus på lösningar. Det känns mycket inspirerande och vi är stolta över att PartnerTech väljer att fördjupa samarbetet med oss.”
Marcos Jorge, VD på IC-Potential.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-24 23:28 V9.4.0-2