Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 20 maj 2010

Ulf Andersson satsar på kundanpassade solcellpaneler

Mönsterkortdistributören Ulf Andersson Elektronik AB utökar med ett helt nytt affärsområde.
Förutom mönsterkorten som är själva kärnan i Ulf Anderssons verksamhet så har man nu även inriktat sig på ett nytt område. Via sin leverantör i Kina erbjuder Ulf Andersson nu solcellpaneler helt anpassade efter kunds önskemål och specifikationer.

I regel tillverkas och säljs solcellpaneler med standardformat, men i det här fallet så skickar kunden över en ritning som panelen tillverkas efter. Detta gör att panelen kan passa in i en befintlig konstruktion som således inte behöver ändras.

”Energibesparing är något som ligger i tiden och det finns många användningsområden för solceller vilket gör att vi tror på det här. I och med att kunden inte blir bunden till vissa format så ökas flexibiliteten och antalet användningsområden för produkten” meddelar Ulf Andersson till Evertiq.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1